top of page

Gratis e-boek: Help, hoe bouw ik een succesvolle business naast mijn baan in loondienst?

15 tips die jou gaan helpen bij het creëren van een business die perfect bij jou en jouw fase past

E boek Help, hoe bouw ik een succesvolle business naast mijn baan in loondienst.p

Je gaat hiermee akkoord met de privacy voorwaarden

NLP coach Miranda de Groot

Let's get started!

Ik weet dat jij soms vastloopt.
Het ondernemerschap is lastiger als je dacht. Met alleen de inschrijving bij de KVK ben je niet meteen ook een ondernemer. 

En er komt zoveel op je pad; ineens moet je je administratie bijhouden, content schrijven voor social media, een website maken, foldermateriaal ontwikkelen en achter klanten aan.

 

Maar eigenlijk heb je geen idee HOE.

 

Ondertussen vraagt je baan in loondienst ook nog de nodige tijd en energie en wil je gezin ook de nodige tijd en aandacht van je.

 

Dan zit je startklaar om op je vrije dag echt te gaan knallen met je bedrijf en dan komt er niks uit je handen. Je hebt namelijk geen idee waar je je het eerst op zou moeten richten en er is ook maar zo weinig tijd.

 

Hoe vind je nu de juiste balans en wie kan jou hierbij ondersteunen?

Misschien herken je het volgende wel, je...

 • bent nu al een tijdje aan het aanrommelen, maar merkt dat je niet verder komt.

 • loopt tegen een aantal knelpunten aan, waar je echt mee aan de slag wilt.

 • je mist een ondernemende omgeving.

 • zou graag eens met iemand van gedachten willen wisselen over knelpunten die je in je business ervaart, maar je voelt je ook nog wat bezwaard over je vragen.

 • je bent niet zo handig met het creeren van marketing materiaal. Je bent ook op zoek naar ondersteuning in hele praktische zaken zoals je website, je teksten, je flyers, enz.

 • je vindt het lastig om naast je baan in loondienst de focus goed te houden.

 • op de dagen dat je vrij bent moet het ook echt gebeuren en juist dan mis je de inspiratie.


Dan is dit 'Let's get started' traject op jouw lijf geschreven.

Een persoonlijk traject voor jou op maat gemaakt

Ik geloof niet in een kant-en-klaar programma. Elke ondernemer is anders en zit in een andere fase. Jij hebt specifieke vragen die op jou en jouw bedrijf gericht zijn. Daarom maak ik voor jou een programma op maat.

Of je nu net start of al wat maanden onderweg bent, je blijft tegen verschillende ondernemersvraagstukken aanlopen. Hoe bereik ik mijn klant, hoe ontwikkel ik een goede folder, wat zet ik op mijn website? Zo maar wat zaken waar je het heel druk mee kunt hebben.

Ik ben er om je heel praktisch te ondersteunen. Ik help jou bij het ontwikkelen van goede communicatiemiddelen, ga met jou op zoek naar waar jouw klant zich bevindt en hoe je hem/haar zo goed mogelijk aanspreekt.
Daarnaast krijg je coaching op verschillende gebieden zoals bijvoorbeeld je mindset, overtuigingen, doelen en je balans als ondernemer.

Alles wat jij nu voelt, is heel normaal. De twijfels en onzekerheden horen erbij. Als het ondernemen een eitje zou zijn had iedereen er wel voor gekozen.

Het is ook niet voor niks dat veel bedrijven de eerste 5 jaar niet halen.

 

Wat heel belangrijk is, is dat je je omringt met andere ondernemers. Mensen die net als jij tegen uitdagingen aanlopen. Mensen die jou kunnen inspireren en motiveren en jou helpen bij je groei als mens en ondernemer.

 

Als coördinator van Bites & Business Groningen en Drenthe nodig ik je van harte uit om je eens aan te sluiten bij een van onze netwerk diners om daar andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten. Het is heel fijn als je een groep mensen om je heen hebt met wie je kunt delen. 

Het Let's get started traject is
geschikt voor jou als je...

 • een hybride startende ondernemer bent, dus naast je bedrijf ook nog een baan in loondienst hebt

 • Of hebt gekozen voor het fulltime ondernemerschap, maar dat het nog niet zo lekker loopt

 • als je nog zoekende bent in welke stappen je kunt zetten om je bedrijf te kunnen laten groeien

 • als je je strategie voor je bedrijf nog niet helder hebt

 • als je een gedegen basis voor je bedrijf wilt creeren waar je de komende tijd mee verder kunt groeien

 • op zoek bent naar een persoonlijke en betrokken coach, die de stappen al voor je heeft uitgedacht.

 • wilt werken met iemand die begrijpt wat er voor nodig is om op een ontspannen manier te ondernemen

 • praktische ondersteuning wilt bij bijvoorbeeld het bedenken van teksten en folders

 • graag wilt gaan netwerken op een manier die goed bij jou past

€ 2500

Let's get started Traject met NLP coach Miranda de Groot.

Duur: 6 maanden

Inclusief:

 • Live kick-off van 1.5 uur

 • Elke 2 weken een online/live coaching sessie van 1 uur

 • praktische ondersteuning

Online en/of fysiek:
Voor online sessies ontvang je van mij een Zoom link. Liever live sessies? Dan ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Betaling in termijnen is mogelijk

NLP coach Miranda de Groot

Hoe ziet dit Let's get started traject er praktisch uit?

Het traject duurt een half jaar.

We starten met een live dag waarin we bespreken waar jij in dit traject aan wilt gaan werken. Vervolgens maken we een plan.

Elke 2 weken hebben we een coaching moment. Dit kan zowel live als online.

Tussendoor kan ik je vragen om opdrachten te doen. Dit zijn opdrachten ter ondersteuning van jouw traject.

Dit is ook een heel praktisch traject. Ik help jou bij de ontwikkeling van allerlei marketing materialen en leg je uit met welke systemen je kunt werken. 

Wat klanten over me zeggen

Ik had al veel ervaring in het coachen, maar nog weinig ervaring als zelfstandig ondernemer. Het Let’s get started traject paste dus precies bij mij. Miranda heeft veel ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers. Vooral ook ondernemers die naast hun bedrijf ook nog een baan in loondienst hebben zoals ikzelf.
Miranda keek met me mee, maakte mijn bedrijf overzichtelijk en bood daarnaast ook nog praktische ondersteuning.
Ze heeft een fijne coachstijl en laat je inspirerende opdrachten doen. Samen zijn we continu op zoek gegaan naar dat wat het beste bij mij en mijn bedrijf past. Door allerlei oefeningen heb ik kunnen experimenteren en sta ik nu veel steviger in mijn schoenen en weet ik nu goed wat ik wel en niet wil doen.
Zo weet nu dat ik echt een netwerker ben. Ik geniet van het live contact en de verbinding met de mensen die ik ontmoet. Vanuit georganiseerde netwerkuitjes waar weer mooie contacten uit ontstaan of met managers, directeuren van organisaties in gesprek te gaan. Ik vind het geweldig dat bedrijven met mij willen samenwerken om middels de Body Mind Release methode hun werknemers duurzaam inzetbaar te houden. Daar krijg ik energie van!
Ik ga dus met veel passie, vertrouwen en enthousiasme verder en volg de weg die goed voelt voor mij. Precies wat ik mijn cliënten ook leer. Via deze weg wil ik jou, Miranda, bedanken voor de mooie lessen die ik heb mogen leren tijdens dit traject.

 

Ben je nieuwsgierig wat Miranda voor jou kan betekenen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik kan het aanraden!

Marieke Kijlstra-Abrahams, Body Mind Release Therapeut, Oog voor jou coaching

Marieke Kijlstra

Over Miranda de Groot

Toen ik inmiddels 6 jaar geleden voor het ondernemervak koos begon ik heel enthousiast. Al gauw kwam ik er achter dat het echt heel hard werken is en dat je eigenlijk niks weet. Ja, je begint met een goed idee en werkt dit verder uit en dan ga je proberen het te verkopen. Maar daar begint het al. Wie is jouw ideale klant, waar bevindt hij/zij zich, welke problemen ervaart deze klant en wat is jouw oplossing hiervoor? Allemaal vragen waar je best mee kunt worstelen.

Het is voor mij een heel proces geweest om dit allemaal te ontdekken. Dat ik geen ondernemers in mijn omgeving had hielp niet mee. Ik heb me vanaf het begin aangesloten bij diverse groepen om te kunnen leren van een ander. Dat hielp. Ook heb ik de vrijheid genomen om af en toe dingen aan te passen. Zo heb ik tot 3 keer toe mijn dienstverlening en klant veranderd omdat ik merkte dat het niet goed aansloot bij wat ik wilde. Daar heb ik best wat commentaar op gehad van anderen, maar het is belangrijk om hierin je eigen kop te volgen.

Ik geloof dat je alleen ontspannen kunt ondernemen als je je bezighoudt met zaken waar je blij van wordt en waar je energie op ligt. Dan gaan dingen veel moeitelozer en is het makkelijker te verkopen. Het is dus helemaal oké als dat aan de voorkant nog niet helemaal duidelijk is en gaandeweg wordt aangepast. Je bent tenslotte toch ondernemer geworden om die vrijheid te kunnen nemen?

Als coach ben ik zeer betrokken en rustig. Ik denk goed met je mee en kan je inspireren om het van een andere kant te bekijken. Ik ben erg hands on en praktisch en help jou graag op verschillende manieren. Ik ben hierin erg creatief. Alle jaren als ondernemer hebben er voor gezorgd dat ik veel heb bijgeleerd en jou bij verschillende stappen in je onderneming kan ondersteunen. Als ik het gevoel heb dat je niet op de juiste weg zit zul je dat van mij horen. Daarnaast ben ik erg resultaatgericht: ik wil dat jij na dit traject alle handvatten hebt gekregen zodat je het verder zelf kunt doen.

Ik vind het vooral belangrijk dat jij je eigen keuzes maakt zodat je een business kunt creëren die helemaal bij je past. Ik kan met je mee denken en je adviseren, maar jij bepaalt hoe je bedrijf er uit moet gaan zien.

NLP coach Miranda de Groot

Na het Let's get started traject heb je...

 • een duidelijke basis gelegd voor je bedrijf waarmee je verder kunt gaan bouwen

 • inzichten gekregen en weet je hoe je weer verder kunt

 • antwoord gekregen op al jouw vragen

 • weet jij welke systemen je kunt gebruiken om efficient te werken

 • een goede balans tussen werk en privé

 • weet jij welke stappen je de komende tijd kunt gaan zetten om verder te groeien

 • een manier gevonden om op een ontspannen manier je netwerk te vergroten

Veelgestelde vragen over het Let's get started traject

Waar gaan we in dit traject aan werken?

Dit traject is echt maatwerk. Het zal specifiek worden afgestemd op jouw behoeften. Hierop heb jij dus de volledige controle. Dit bespreken we tijdens de kick off dag. Ik ben er om jou te ondersteunen en je te helpen bij alles wat je nog niet weet of waar je mee worstelt en help je met de praktische uitwerking.
Na dit traject heb je een goede basis en een duidelijke strategie waarmee je de komende tijd verder kunt groeien op een manier die goed bij je past.

Kan ik dit traject ook online volgen?

Dat kan zeker. Zowel online als fysiek behoort tot de mogelijkheden. Wil je online dan ontvang je een Zoomlink. Als je liever live gecoacht wordt, ben je van harte welkom op Miranda's kantoor in Assen.

Ook is het mogelijk om een combi te doen van live sessies en online sessies.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Het is mogelijk om in maximaal 6 termijnen van €450 te betalen. Denk ook eens aan je IKB budget of je loopbaanbudget.

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn met dit traject?

We starten met een kick off van 1,5 uur. Daarna hebben elke 2 weken een coaching moment van 1 uur. Tussendoor zal ik je af en toe vragen opdrachten te doen ter ondersteuning van jouw groei. Je kunt het zo intensief maken als je wilt, maar ga ervan uit dat jij het komende jaar flink aan de slag zult gaan.

Is het de bedoeling dat ik straks mijn baan in loondienst moet opgeven?

Zeker niet! Ik vind het belangrijk dat jij gaat ondernemen op een manier die goed bij jou en jouw situatie past. Misschien geeft het je wel heel veel financiële rust door een baan in loondienst aan te houden. Elke maand stress hebben of je het einde van de maand wel zult halen, geeft alleen maar onrust en helpt niet mee om op een ontspannen manier aan je bedrijf te bouwen.

Wel vind ik het belangrijk dat jij je bedrijf serieus gaat nemen. Als jij het alleen hobbymatig wilt blijven doen, is dit traject wellicht niet geschikt voor je.

bottom of page