top of page

Jouw groei, jouw ondersteuning: Ontdek The Big Business Support

Nu je al jaren aan het ondernemen bent ben jij, maar ook je bedrijf, verder gegroeid. En dat betekent vaak dat er het een en ander aangepast moet worden zodat je op een ontspannen manier verder kunt groeien. 
The Big Business Support is ontworpen om niet alleen de last van jouw schouders te nemen, maar ook om jouw bedrijf te automatiseren, structuur aan te brengen en stress te verminderen, zowel voor jou als voor jouw team.

 

Automatisering voor efficiëntie

Laat terugkerende taken en processen aan mij over. Door het gebruik van automatiseringstechnieken zorg ik ervoor dat jouw bedrijf soepel draait, terwijl jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: strategische groei en ontwikkeling.
 

Stressmanagement voor jou en jouw team

Als ondernemer draag je vaak veel op je schouders. Dat kan behoorlijk stressvol zijn. Misschien heb je wel personeel in dienst en ben je bang dat je te maken gaat krijgen met uitval. Dat kan behoorlijk in de papieren gaan lopen. Maar geen stress, The Big Business biedt stress begeleiding voor jouw team. Dat kan preventief worden ingezet of pas wanneer je medewerker al is uitgevallen. We gaan ervoor zorgen dat jouw medewerker op een goede manier leert omgaan met stress zodat uitval in de toekomst voorkomen kan worden. 
 

Office Management op maat

Van agendabeheer tot het coördineren van vergaderingen, ik neem het kantoorbeheer uit handen. Zo kun jij je concentreren op de kern van jouw bedrijf, terwijl ik de dagelijkse gang van zaken beheer.
 

Event planning 

Organiseer je evenementen? Laat mij jou ondersteunen bij het plannen en coördineren. Of het nu gaat om klantbijeenkomsten, workshops of virtuele evenementen, ik zorg dat alles vlekkeloos verloopt.
 

Ontdek de kracht van Business Support

Begin met slechts 2 uur per week en ontdek de positieve impact op jouw bedrijf. Ik ben er niet alleen om taken over te nemen, maar om samen met jou te bouwen aan een sterke fundering voor succes.

Er is zoveel mogelijk

Er is vaak veel meer mogelijk als dat je denkt. Ik ben van vele markten thuis en kan jou op veel manieren ondersteunen. Laten we in gesprek gaan om te zien waarmee ik ervoor kan zorgen dat er meer tijd, overzicht en energie in je bedrijf komt. 

NLP coach Miranda de Groot

Wat zijn de voordelen van samenwerken met mij?

  • Je bepaalt zelf het aantal uren, je kunt al bij mij terecht vanaf 2 uur per week.

  • Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek, daar hoef jij dus niets voor te regelen

  • Je huurt me in op uurbasis of op projectbasis zodat je precies weet welke kosten dat met zich meebrengt

  • We werken op afstand samen

  • Omdat ik zelf ook ondernemer ben weet ik heel goed hoe het is om een eigen bedrijf te hebben

  • Ik ben je coach, je sparringpartner en denk pro actief met je mee

  • Mijn expertise ligt op het gebied van: stressmanagement, NLP, efficiënt werken, timemanagement, officemanagement, creërenvan marketingmateriaal en nog veel meer

  • Ik ben van vele markten thuis en dus breed inzetbaar

  • Ik werk samen met verschillende ondernemers met verschillende expertises. Op al jouw vragen komt een antwoord. En no worries, daar ga ik jou niet mee lastig vallen want ik ben jouw contactpersoon

  • Alles wat jij nodig hebt onder één dak


Ben jij inmiddels aan de volgende fase toe in je bedrijf en wil je onderzoeken welke mogelijkheden er zijn? Neem dan eens contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Tarieven

2 uur per week Business Support € 60 per uur

vanaf 3 uur per week Business Support € 55 per uur

bottom of page