top of page
NLP coach Miranda de Groot

Ontspannen Ondernemen Traject

Creëer een ontspannen business die helemaal past bij JOU en JOUW behoeften. Van altijd maar hard werken naar meer innerlijke rust ervaren en je bezighouden met dat wat écht het verschil maakt. Meer persoonlijke én financiële vrijheid ervaren.
 

Na al die jaren van hard werken met te weinig resultaat is het nu tijd om door te groeien naar jouw volgende niveau. Jouw volgende versie die wel succesvol kan zijn. Om te ontdekken hoe je op een ontspannen manier kunt ondernemen met de focus op die zaken die echt het verschil maken voor jou en je bedrijf. Je mag nu wel eens de vruchten gaan plukken van al die jaren van ploeteren. 

 

Ik help jou een strategie te ontwikkelen die volledig bij je past, met de focus op die onderdelen in je business die je én goed kunt maar waar ook jouw energie ligt. Automatisch gaat het ondernemen voor jou dan ontspannen voelen. We bekijken welke zaken je nog zelf wilt blijven doen of wat je eventueel wilt uitbesteden. Eventueel kun je gebruik maken van mijn business support dienst. 
 

Misschien herken je het volgende wel, je...

 • Je hebt altijd keihard gewerkt en al wel wat klanten geholpen, maar van een echt succes is nog geen sprake

 • Je hebt al veel verschillende dingen gedaan in je bedrijf in de hoop dat dat wel aan zou slaan

 • Je weet onderhand echt niet meer waar jouw volgende klant vandaan moet komen

 • Je tijd en energie gaat nog steeds op aan zaken waar je niet blij van wordt.

 • Je merkt dat je steeds onzekerder wordt en gaat meer en meer aan jezelf twijfelen

 • Je ligt vaak te piekeren en slaapt slecht door alle zorgen

 • Je denkt steeds vaker aan opgeven en om weer terug in loondienst te gaan

Dan is het Ontspannen Ondernemen Traject op jouw lijf geschreven.

Ontspannen Ondernemen traject

Het traject voor Ontspannen Ondernemen

Ik zie veel vrouwelijke ondernemers zoals jij waarbij het na al die jaren van ondernemen nog steeds moeizaam gaat. Hun bedrijf is nog steeds niet echt een succes en hierdoor gaan ze twijfelen of ze het wel in zich hebben om een goede ondernemer te zijn. Ze ervaren hierdoor veel stress en frustratie. Steeds weer opnieuw bedenken ze een nieuw aanbod of een nieuwe strategie. Steeds weer volgen ze de regels van de goeroes die moeten gaan zorgen voor succes. Die moeten gaan zorgen voor 10 K maanden. Eigenlijk bepaalt een anders hoe ze hun bedrijf moeten runnen en raken ze zo meer en meer verwijderd van zichzelf. Ze zitten muur en muur vast en denken dat de enige uitweg is om weer terug te gaan in loondienst.

Weet je, het hoeft niet zo te zijn. Eigenlijk ben je in de valkuil gestapt van ondernemen op een manier die helemaal niet bij jou past. Omdat het voor de ene ondernemer goed werkt, wil dat niet automatisch betekenen dat het ook voor jou werkt. Jij hebt je eigen stem te vinden en je eigen manier van werken. Pas dan gaat het meer stromen en zul je ook succesvol zijn.

 

je kunt wachten tot het er misschien wel een keer van komt, maar jij weet ook dat dat er niets gaat veranderen als jij hierin niet zelf de leiding pakt. Het heeft veel te lang geduurd. 


Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg.

De tijd is gekomen om in jezelf én in je bedrijf te investeren om zo uiteindelijk meer innerlijke rust te ervaren.

 

Het zelf blijven aanrommelen en hopen op het beste heb je nu wel gehad.

Hoe zou het zou voor je zijn als je bedrijf overzichtelijker werd en bestaat uit diensten die je gemakkelijk afgaan en waar je energie op zit? Als je dagen gevuld zouden zijn met dat wat écht het verschil maakt voor jou en je bedrijf? Je hierdoor meer tijd zou hebben om je bezig te houden met zaken waar je blij van wordt. Je de tools in handen zou krijgen die je helpen om met de juiste mindset aan het werk te zijn en je hierdoor veel meer ontspanning zou ervaren? 

Als jij gewoon ontspannen zou kunnen ondernemen?

Wat klanten over mij zeggen

Miranda is iemand die heel goed in oplossingen kan denken. Zij heeft mij bij mijn vraagstukken laten nadenken over wat wél mogelijk is, daarbij rekening houdend met mijn situatie. Miranda denkt mee en stelt verrassende en diepgaande vragen. Hierdoor werd ik echt gedwongen om beslissingen te nemen. Miranda doet dit op een hele fijne en ongedwongen manier. Ook al waren de sessies online, de energie spatte er vanaf waardoor ik hele mooie stappen heb gemaakt.

Karin Vliem
Bureau en Nu

Karin Vliem

Dit Ontspannen Ondernemen Traject is geschikt voor jou als je...
 

 • bedrijf nog niet goed genoeg loopt.

 • je merkt dat dit heel veel van je vraagt.

 • je vaak gestrest, chronisch vermoeid en gefrustreerd bent.

 • je vaak tijd en energie tekort komt voor de dingen die je wilt doen.

 • op een andere manier wilt gaan ondernemen zodat je meer innerlijke rust zult ervaren.

 • voelt dat er meer in jou en je bedrijf zit dan er nu uit komt.

 • bereid bent in jezelf en je bedrijf te investeren.

 • serieus aan de slag wilt om je bedrijf in te richten op een manier die perfect bij je past en bereid bent om daar de nodige stappen voor te zetten.

 • bereid bent om keuzes te maken, ook als die niet meteen comfortabel voelen.

 • na jaren aanrommelen eindelijk inziet dat het alleen niet lukt.

€ 4500

Ontspannen Ondernemen Traject met Coach Miranda de Groot.

Duur: 6 maanden

Inclusief:

 • Live kick-off dag

 • 8 x online/live coaching sessies

 • Tussendoor contact via Whatsapp

 • onbeperkte spar kwartiertjes
   

Online en/of fysiek: Voor online sessies ontvang je van mij een Zoom link. Liever live sessies? Dan ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Betaling in termijnen is mogelijk

Heb je alleen een kort vraagstuk waar je graag mee aan de slag zou willen? Of wil je inzicht in je bedrijf zonder direct een lang traject aan te gaan? Dan past de VIP Strategie dag wellicht beter bij je.
Heb je een hele andere behoefte, stel dan in overleg met mij je eigen traject samen. 

Wat klanten over mij zeggen

Ik ben een fulltime ondernemer en liep tegen mijn plafond wat betreft mijn werkzaamheden en mijn tarieven. Miranda heeft mij geholpen met het ontdekken van mijn waarde als ondernemer en heeft mij veel tips en handvaten gegeven om mijn werkzaamheden uit te breiden. Hierdoor heb ik mij beter kunnen positioneren en heb ik een andere draai aan mijn bedrijf kunnen geven.

Myrke de Jonge
Myrke Supports

Myrke de Jonge

Na het Ontspannen Ondernemen Traject heb je...

 • meer focus, tijd en energie.

 • een nieuwe basis voor je bedrijf.

 • een minder complex bedrijf die zorgt voor meer rust en overzicht.

 • meer innerlijke rust en financiële vrijheid.

 • Kun je eindelijk gaan stoppen met vechten en genieten van het ondernemerschap

Wil jij weten of het Ontspannen Ondernemen traject ook voor jou geschikt is, laten we dan eens kennismaken. 

Veelgestelde vragen over het Ontspannen Ondernemen Traject

Waar gaan we in dit Ontspannen Ondernemen Traject aan werken?

We gaan werken aan alles wat je nu in de weg staat om op een ontspannen manier te ondernemen. We ontwikkelen een persoonlijke én zakelijke strategie die helemaal past bij JOU en JOUW behoefte.

Onderwerpen waar we onder andere mee aan de slag kunnen gaan zijn jouw belemmerende patronen, overtuigingen, efficiënter werken, focus, versimpelen, energiegevers, stressmanagement, doelen enz. Bij alles wat ik doe, ligt NLP ten grondslag. Ook kijken we wat er praktisch nodig is om je bedrijf slimmer in te richten, denk hierbij bijvoorbeeld aan automatiseren.

Hoe persoonlijk is het Ontspannen Ondernemen Traject?

Ik sta voor betrokkenheid: we doen het echt samen. In dit traject kun je me 24/5 berichten met vragen, hersenspinsels of dingen waar je mijn feedback op wilt. Meestal reageer ik dan al binnen een paar minuten. Ik hou van snel schakelen zodat je op korte termijn verder kan. Ik coach maar een kleine groep ondernemers 1-op-1 om de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden en je persoonlijk, betrokken bij te kunnen staan.

Kan ik de coaching ook online volgen?

Dat kan zeker. Zowel online als fysiek behoort tot de mogelijkheden. Als je liever live gecoacht wordt, ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Het is mogelijk om in maximaal 3 termijnen te betalen.

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn met dit Ontspannen Ondernemen Traject?

Het traject duurt 6 maanden. We starten met een kick-off sessie van 1,5 uur. In dit traject zitten 8 coaching momenten van 1 uur die je naar eigen inzicht kunt inplannen. Heb je tussendoor vragen dan kun je me of appen/mailen of gebruik maken van de spar kwartiertjes. Ik zal je vragen om de coaching momenten voor te bereiden zodat we het maximale uit de sessies kunnen halen. Je haalt uit dit traject wat je erin stopt.

Het traject is een intensieve 1-op-1 coaching. Dat houdt in dat je me dagelijks kunt bereiken voor vragen of advies. Ik zit in je broekzak.

bottom of page