top of page

Reviews

Lees hier hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren

Ik had al veel ervaring in het coachen, maar nog weinig ervaring als zelfstandig ondernemer.
Het Let’s get started traject paste dus precies bij mij.

Miranda heeft veel ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers. Vooral ook ondernemers die naast hun bedrijf ook nog een baan in loondienst hebben zoals ikzelf.
Miranda keek met me mee, maakte mijn bedrijf overzichtelijk en bood daarnaast ook nog praktische ondersteuning.
Ze heeft een fijne coachstijl en laat je inspirerende opdrachten doen. Samen zijn we continu op zoek gegaan naar dat wat het beste bij mij en mijn bedrijf past. Door allerlei oefeningen heb ik kunnen experimenteren en sta ik nu veel steviger in mijn schoenen en weet ik nu goed wat ik wel en niet wil doen.

Zo weet nu dat ik echt een netwerker ben. Ik geniet van het live contact en de verbinding met de mensen die ik ontmoet. Vanuit georganiseerde netwerkuitjes waar weer mooie contacten uit ontstaan of met managers, directeuren van organisaties in gesprek te gaan. Ik vind het geweldig dat bedrijven met mij willen samenwerken om middels de Body Mind Release methode hun werknemers duurzaam inzetbaar te houden. Daar krijg ik energie van!

Ik ga dus met veel passie, vertrouwen en enthousiasme verder en volg de weg die goed voelt voor mij. Precies wat ik mijn cliënten ook leer.

Via deze weg wil ik jou, Miranda, bedanken voor de mooie lessen die ik heb mogen leren tijdens dit traject.

Ben je nieuwsgierig wat Miranda voor jou kan betekenen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik kan het aanraden!

 

Marieke Kijlstra-Abrahams, Body Mind Release Therapeut, Oog voor jou coaching

Marieke Kijlstra

Miranda is een stukje met mij meegelopen in mijn weg als zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche.
Ik ben erachter gekomen dat ik het zo slecht nog niet doe en dat ik meer mag vertrouwen dat wanneer ik tijd en energie steek in dat waar ik energie van krijg, het begint te stromen en de klanten die bij mij passen ook bij mij komen.
Dat de waarde niet alleen zit in het bedrag op mijn bankrekening, maar ook in het plezier dat ik uit de onderneming haal en dat wat ik tot nu toe heb bereikt en allemaal beleef. Dan komt het met de bankrekening ook wel goed.

Dank je wel Miranda, voor de leerzame gesprekken!

Gemma Bouman, Mooi Mens Uitvaart

Gemma Bouman

Ik heb bij Miranda het Let's Get Started traject gevolgd. Ongelooflijk, hoe snel de tijd voorbij is gegaan.

Miranda hielp mij om de stap te nemen en te stoppen met mijn werk in loondienst en te starten als voltijd ondernemer.

Echt eng om je vaste baan los te laten! Ik ben zo blij dat ik Miranda bij me had, en ben superblij met mijn nieuw freelance leven!

Bernadett Heintz, BlijWerken Adviesbureau

Bernadett Heintz

In het begin was ik sceptisch. Wat kan iemand die mij niet kent, mij leren over mijzelf en over mijn onderneming? Op zowel zakelijk als persoonlijk vlak heb ik van Miranda alle handvatten gekregen om weer in control te komen, de regie over mijn gedachten en emoties terug te krijgen. Miranda voelde haarfijn aan in elke sessie waar mijn knelpunten lagen, zelfs op momenten wanneer ik dat zelf niet zag.
Toen mijn basis stabiel was, keken we samen naar mijn toekomst, persoonlijk en zakelijk. Miranda hielp mij deze helder voor ogen te krijgen door samen oefeningen te doen, en gaf praktische tips om deze doelen daadwerkelijk te kunnen behalen. Momenteel werk ik hier actief aan.

Elke vrouwelijke ondernemer is een Miranda nodig in haar leven!

Laura Niestijl, Kinderopvang & Vriendjes

Laura Niestijl
bottom of page